Externe activiteiten

https://www.youtube.com/watch?v=fIFBjy2X4Zc

Paradepaardje

Jaarlijks op de vooravond van het Jazz Festival in Breda slaat de feestvreugde onder studentenweer toe; traditiegetrouw vindt op deze dag Paradepaardje plaats, voorheen kende men dit als het Pre Jazz feest. Paradepaardje is met de jaren uitgegroeid tot een vooraanstaand evenement binnen het Bredase studentenleven. Een avond die garant staat voor top-entertainment, het opdoen van contacten en een sfeer waar geen ander feest tegenop kan.

En nu, vandaag de dag, 34 jaar en 31 pracht edities later, bestaat het feest nog steeds. Net als elk jaar organiseert Heerengenootschap SWAF met gepaste trots het grootste studentenfeest wat de Parel van het Zuiden rijk is. Met dit jaar alweer de 32ste editie op de planning. En dit jaar groter dan ooit tevoren! Dit beloofd een knaller te worden.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Paradepaardje

Belgische Bierkoning

Jaarlijks kent Heerengenootschap SWAF een bijzondere traditie. Het studerend Breda verzamelt zich in café de Bruine Pij waar zij genieten van 5 bijzondere speciaal bieren met ieder een eigen verhaal.

Centraal op de avond staat een persoon die zichzelf door al het goudgeel staande weet te houden. Een persoon die eenieder in zijn greep houdt; de Belgische Bierkoning! Wij zouden jullie graag willen uitnodigen om het glas te heffen op deze bijzondere avond.

Uiteraard begrijpen wij dat het studentenleven vaak niet over rozen gaat. Daarom komen wij ieder jaar eenieder graag tegemoet door de geselecteerde bieren te verschepen voor slechts €12,50. Wij willen dat studenten écht kunnen genieten!

Roséborrel

Op het zonnige terras van Café de Bruine Pij proosten wij op een prachtige zomer met een glaasje rosé in de hand.Voor maar €12,50 geniet u samen met uw vrienden al van een heerlijk flesje rosé.