Interne activiteiten

https://www.youtube.com/watch?v=BA6ROo0uZtI

SWAF Goes

Jarenlange tradities met een uiteenzetting van persoonlijkheden brengt ons tot op bestemming onbekend; SWAF-goes, waar de continuïteit en de kwaliteit ons illustere genootschap nog steeds centraal staat. Persoonlijkheden, die tevens ieder dezelfde interpretatie geven aan het woord ‘’studententijd’’.

Daar betreed je dan de veste van het onbekende, kort of lang onder moeders vleugels vandaan, op zoek naar een nieuwe escapade die je existentie een nieuw leven in zal blazen.

SWAF Goes heerengenootschap SWAF Breda
https://www.youtube.com/watch?v=rh24TRolGPg

SWAF Zuilt

Daar waar de wind waait staan de beste stuurlui niet aan wal.

SWAF zuilt is een jaarlijkse traditie waar actieve leden en oudleden elkaar ontmoeten in dan wel Friesland of Zeeland. De periode vlak voor de introductietijd in Breda staat bij SWAF gelijk aan het voeren van het grootzeil en oude verhalen ophalen met oudleden. Tevens zal met dit gezelschap het potentiële nieuwe bestuur aangehaald en besproken worden. Deze activiteiten laten altijd ruimte op de dag voor culturele- en af en toe ook iets minder culturele activiteiten.

SWAF Open

Hetgeen wat in een studententijd wordt opgebouwd verwatert niet.

Heerengenootschap SWAF is een band voor het leven. Dat bewijst zich ondermeer in de organisatie van de SWAF Open, het golftoernooi dat wordt georganiseerd door variërende oudleden. Wederom een moment om de onderlinge band aan te houden en vaak een uitstekende kans om uit te wijden over de hedendaagse zaken en daarop een visie van buitenaf te krijgen. 18 holes later ergens aan tafel zul je merken waarom iedereen hier een SWAF man is en dat altijd gebleven is.